Over WalTrade

WalTrade koopt en verkoopt een breeds scala aan voertuigen, variërend van kleine personenauto’s tot aan grote bedrijfswagens. Voertuigen van alle grote Europese en Japanse fabrikanten.

Ons assortiment bestaat veelal uit auto’s die zijn ingeruild bij officiële merkdealers, waardoor de historie van de auto’s met betrekking tot onderhoud en een eventueel schadeverleden bekend en inzichtelijk zijn. Daarnaast ruilen wij veel auto’s in van vaste klanten. Door deze rechtstreekse inkoop heeft u het voordeel dat u een betrouwbare auto koopt voor een scherpe prijs.

Onze liefde voor auto’s is al in de kinderjaren ontstaan en vanuit deze passie bedient ons team u graag. We nemen graag uitgebreid de tijd voor u om de auto te vinden die aan uw verwachtingen voldoet en u een prettig gevoel geeft.

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan onze website en nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in ons auto-assortiment

Bekijk ons assortimentBekijk ons assortiment

Auto niet ons assortiment?

Indien u de auto die u zoekt niet in onze voorraad vindt, kunnen wij u toch nog van dienst zijn. Ons inkoopnetwerk en onze relaties kunnen u de auto bezorgen die u wenst. Geef ons een zoekopdracht en wij garanderen u dat wij de perfecte auto voor u kunnen vinden.

Contacteer onsContacteer ons